Maand op proef

Mocht je twijfelen of deze manier van leren en ontwikkelen jou past, dan kun je 1 maand proefles nemen.

Wat is een proefles?
Een proefles meedoen houdt in dat je een volle maand het volledige lesmateriaal tot je beschikking krijgt van de maand waarin je instapt. Tevens heb je alle rechten om deel te nemen aan de forum discussies, de chatroom (kruidenbabbel) en de besloten FB-groep van de cursus.
Zo krijg je een goed beeld van de gehele cursus en kun je ontdekken of deze manier van leren jou bevalt.


Wanneer start de proefles?
De eerst volgende datum dat de lessen van start gaan vind je bij Home.

Wat zijn de kosten van een proefles?
Een proefles kost in principe hetzelfde als een gewone les, omdat je ook dezelfde informatie krijgt als de vaste cursisten, je draait dus 1 maand lang mee met alles wat in de cursus wordt aangeboden; Kruidenbabbel, forum en de besloten facebook groep van de Kruidencursus.
Hiervoor betaal je een bedrag van € 35,00 om 1 maand de lessen te volgen via de E-learning van Kruidencursus. 

Wat als de proefles mij niet bevalt?
Je kunt in de proefperiode aangeven als het je niet bevalt. Ik wil je wel het advies geven om het lesmateriaal goed door te nemen voordat je een beslissing maakt. Je account zal sowieso 1 maand lang actief blijven, tot die tijd heb je de mogelijkheid om aan alles deel te nemen. Er zijn verder geen verplichtingen of kosten aan verbonden, gewoon even een mailtje na 3,5 week of je doorgaat of niet met de Kruidencursus is voldoende.

Is de cursus via E-Learning volgen lastig?
Nee, het inloggen en het lesmateriaal via de website volgen is niet moeilijk, een beetje computerervaring is handig, om bijv foto's te plaatsen of om een filmpje te bekijken. Over het algemeen zijn er nog geen E-Learning cursisten geweest die het lastig vonden om via de E-Learning site de lessen te volgen. Tevens kun je altijd de hulp van mij inroepen als het niet lukt!

Hoe meld ik me aan voor een proefles?
- Stuur een email naar > mail@heksenkruid.nl
- Vermeld in de mail jouw naw gegevens.
- Aanmelden kan t/m 2 dagen voordat de cursus van start gaat.