E-Learning Kruidenwijs wat is dat?

Kruidenwijs is een online jaarcursus die veel verder gaat dan alleen het leren gebruiken en herkennen van geneeskrachtige kruiden. We gaan op onderzoek uit naar de magische, beschermende en genezende kracht van 13 kruiden, dit combineren we met de spirituele beleving en betekenis van elk kruid. Elke Volle Maan(d) nemen we een kruid onder de loep, we bekijken alle kanten van het kruid en voegen we samen met het thema van de volle maan die op dat moment in haar kracht staat. Doordat de meeste kruiden een eigen geschiedenis hebben komen mythen en sagen ook voorbij.

De kruiden die we tijdens deze cursus gaan ontdekken zullen voor altijd in je hart gesloten worden.

We gaan er 13 magische Maan maanden van maken.
Je leert kruidenzalfjes maken, kruiden in rituelen gebruiken, orakelen met kruiden, kruidenelixers maken, kruiden herkennen en de energie van een kruid ervaren, beleving van de diepere betekenis van kruiden en nog veel meer..... Als je jezelf wilt aanmelden voor deze thuiscursus zal je de diepere betekenis van kruiden gaan ervaren en zal je deze verdieping ook in jezelf ervaren.

Er zijn veel rituelen verwerkt in deze cursus die je op eigen gelegenheid kunt uitvoeren en waarbij je geen dure attributen hoeft aan te schaffen. Veel is in de natuur en rondom je huis te vinden. De kruiden die we tijdens het jaar gaan ontdekken zullen voor altijd in je hart gesloten worden.

Hoe gaat het in de praktijk?
Elke maand ca 3 dagen voor de Volle Maan krijg je de nieuwe lessen van het Kruid van de maand + de Volle Maan aangeboden. De lesstof wordt je aangereikt in de vorm van filmpjes, meditaties, rituelen, leuke kruidige opdrachten en meer.... vervolgens kun je aan de slag.

Als je kiest voor het Pluspakket, krijg je het Kruiden Magie pakket op tijd toegestuurd, zodat je lekker aan de slag kunt gaan zodra de nieuwe lessen beschikbaar zijn.

Communicatie

Er zijn in deze e-learning meerdere manieren om met elkaar te communiceren;

  • In de e-learning site hebben we het forum waar je jouw ervaringen kunt delen;
  • Ook is hier de chatroom, waar op een vast tijdstip de Kruidenbabbel plaats vindt;
  • En voor de cursisten van Kruidenwijs is er de  besloten Fb groep, waar je lid van kunt worden.

Uiteindelijk
Na 13 maanden heb je de kruiden 1 voor 1 in je hart gesloten, heb je de Volle Manen ervaren, weet je hoe je Kruiden in rituelen kunt gebruiken, kun je Kruiden brouwsels maken en zijn de Kruiden en de Maan een diepere betekenis in je leven gaan spelen...

Enthousiast geworden en meteen aanmelden?
Ga naar de aanmeldpagina op Heks en Kruid