Uitleg E-learning Kruidenwijs

Uitleg E-Learning Kruidenwijs

Hoi!

Leuk dat je deze website bezoekt, in dit hoofdstuk wil ik je uitleg geven over de werking en het gebruik van de E-learning Kruidenwijs.

Als je denkt... Kruiden en computer... vreemde combi.... nou dan daag ik je uit om het toch eens te proberen, want deze E-learning staat garant voor een spirituele Kruidenbeleving!

Op de volgende pagina's staat stap voor stap beschreven hoe het werkt en wat het is. Je kunt navigeren door op > next of < previous te klikken onder of bovenaan de pagina's.

Je gaat met een vogelvlucht door de uitleg van de E-learning heen en na het lezen van alle onderdelen, snap je wat het inhoud en hoe je mee kunt doen.

Bij vragen of onduidelijkheden kun je altijd contact met mij opnemen, via de mail mail@heksenkruid.nl of via de telefoon 06-22163389.

Een Kruidige groet,

Yvonne Vrijhof

Gratis E-Book Kruidenwijs 13 Manen Rond!
Start je op 26 mei 2018 met deze opleiding, dan ontvang je het volledige naslagwerk als E-Book cadeau! Te gebruiken op mobiel, laptop, tablet, E-reader en PC. Deze aanbieding is alleen in te wisselen via de button in onderstaand mailbericht en geldig t/m 24 mei 23.59 uur! https://mailchi.mp/heksenkruid/gratis-e-book-kruidenwijs


Ps wist je al dat ik een boek heb geschreven? 
Hoofd in de wolken en Voeten in de Aarde ★ Klik hier voor meer informatie